دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

ارمنستان: در پی گسترش همکاری های سیاسی و اقتصادی با تهران هستیم

ارمنستان: در پی گسترش همکاری های سیاسی و اقتصادی با تهران هستیم نخست وزیر ارمنستان در پارلمان این کشور از افزایش مناسبات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی با ایران سخن به میان آورده است.‎
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 03
کد خبر: ۲۳۸۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛‌ حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران به دعوت رسمی نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان در رأس یک هیأت بلندپایه سیاسی و اقتصادی برای شرکت در اجلاس شورای عالی اتحادیه اقتصادی اوراسیا اول اکتبر (هشتم مهر) به این کشور سفر کرد.

 

حجت الاسلام والمسلمین روحانی در جریان سفر به ارمنستان، دیدارهای دو جانبه ای نیز با رئیس‌جمهوری و نخست وزیر ارمنستان داشت و در این مذاکرات، راه‌های گسترش و تعمیق هرچه بیشتر روابط کشورمان با ارمنستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

روحانی همچنین در حاشیه اجلاس سران اتحادیه اوراسیا در ملاقات نخست‌وزیر سنگاپور، رئیس جمهوری قزاقستان و رئیس جمهوری روسیه به بررسی روابط دوجانبه و موضوعات مورد علاقه طرفین و مهمترین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی پرداخت.

 

نیکول پاشینیان در پارلمان ارمنستان خطاب به نمایندگان گفت: بحث و گفت وگو در ایروان با حسن روحانی رئیس جمهوری ایران، ادامه گفت وگوی منطقی و سیاسی بود که از سفر من به تهران در فوریه (اسفند) ۲۰۱۹ آغاز شد.

 

پاشینیان افزود: این جلسه با در نظر گرفتن اوضاع پیرامون ایران و همچنین علاقه ما به گسترش همکاری در حوزه انرژی با تهران بود.

 

وی خاطر نشان کرد: بحث‌های صورت گرفته میان دو کشور به نحوی انجام شده تا به روند طبیعی توسعه روابط با کشورهای ثالث آسیب نرساند.

 

به گفته نخست وزیر ارمنستان، دولت‌های دو کشور به خوبی به تفاوت‌های توسعه در روابط و مشکلاتی که در هر طرف وجود دارد، آگاه هستند و سعی می کنند بطور مشترک راه‌هایی برای حل آنها پیدا کنند.

 

نظر وزیر نیرو در مورد پیوستن به اتحادیه اوراسیا

رضا اردکانیان امروز افزود: گرچه الحاق کشورمان به اتحادیه اقتصادی اورآسیا اتفاق مهمی است اما باید خیلی هوشمندانه عمل کرد زیرا می تواند در صورت غفلت بازارمان را در اختیار آنها قرار دهد.

 

وی ادامه داد: الحاق به این اتحادیه بازار بزرگی را در اختیار کشورمان قرار خواهد داد و فرصت‌های زیادی پیش‌روی کشورمان است.
وزیر نیرو گفت: باید سازو کار خود را به گونه‌ای تغییر دهیم که همه با هم با منافع مشترک بتوانیم از این فرصت استفاده کنیم.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار